Nieuws

Eerste Internationale Heidebloem Literatuur- en Automobilia-Beurs Siebengewald

Conam-lid Wil Elbers organiseert op zaterdag 27 april 2019 de 1e Internationale Heidebloem Literatuur- en Automobilia-Beurs in Siebengewald:

Hallo Conam-leden:

Deze beurs is bestemd voor alle leden van Conam, ook de Duitse AHG, enzovoort en wie er verder nog interesse heeft! We maken het ook bekend in alle mogelijke vakbladen die we maar kunnen vinden! Daarom is er de mogelijkheid om te overnachten op het terrein met camper of caravan. Tevens hebben we bewust de datum op een zaterdag gelegd, zodat iedereen zondag weer thuis kan zijn.

Verder zouden we het leuk vinden als iedereen speciaal spul meebrengt, omdat we op een prima echo achteraf hopen en daarmee deze beurs tot een vaste waarde in het circuit kunnen maken.

Dus: verkopen kan men alle literatuur en alle kleinspul dat met oude motorfietsen, oude automobielen, oude bromfietsen, oude vrachtwagens, oude tractoren en oude zuigergestuurde vliegtuigmotoren te maken heeft. Verder hebben we ook een eerste aanzet tot een kleine tentoonstelling van oude voertuigen. Privépersonen krijgen gratis een tafel van < 2 Meter, handelaren moeten er voor betalen.

Zo hopen we dat we een interessant programma samengesteld hebben en velen van jullie de weg naar Siebengewald vinden. Siebengewald is relatief gemakkelijk te bereiken via de A73/A77; het ligt midden tussen Venlo en Nijmegen aan de Duitse grens en circa 10 km van Boxmeer.

Nog even de details:

1e Internationale Heidebloem Literatuur- en Automobiliabeurs op 27 april 2019 Tijdstip 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Café Heidebloem, Gochsedijk 4, 5853AC Siebengewald/Lb., Nederland
midden tussen Venlo en Nijmegen tegen de Duitse grens.
Voor alle literatuur en klein spul op het gebied van oude motorfietsen, oude auto’s, oude bromfietsen, oude tractoren, oude vrachtwagens en oude zuigergestuurde vliegtuigmotoren.
Entree: € 2,- met tafel vrij, zover ter beschikking.
Voor info: Wil Elbers, tel.: (+31) 0485-442059, gsm: of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Copyright © Conam 2010-2019

All Rights Reserved.