logo 1
Contactgroep Auto- en Motorrijwiel Historie

De 3e Europese Conferentie voor Autogeschiedenis

UPDATE: De conferentie is uitgesteld en wordt nu gehouden van 1-3 april 2022!

conferentie 20201019
19 oktober 2020: Thomas Ulrich van de AHG en Anders Ditlev Clausager van de SAHB zijn begonnen met de organisatie van de Derde Europese Conferentie voor Autogeschiedenis volgend jaar bij het Museo Nazionale dell'Automobile. De conferentie wordt gehouden van 1 tot 3 oktober 2021 in het Mauto, Corso Unità d'Italia 40, Turijn, Italië. Uitgenodigd zijn ondermeer AHA (Australië), AHG (Duitsland), Conam (Nederland), PHAF (Frankrijk), SAH (VS), SAHB (Groot-Brittannië) en UIA (Servië), evenals andere geïnteresseerde organisaties en individuen.
Tijdens de conferentie worden presentaties gegeven die zich zullen richten op onderwerpen met een gren-soverschrijdend Europees of internationaal belang, of die van algemeen belang zijn voor autohistorici.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 1 oktober: aankomst, diner in het hotel.
Zaterdag 2 oktober: conferentie in het museum vanaf 09.00 uur, met lunch, gevolgd door diner.
Zondag 3 Oktober: een ochtendsessie van verdere presentaties, eindigend om 12.00 uur.

Presentaties dienen in het Engels te worden gegeven, met bijbehorende Powerpoint-presentaties. De lengte van elke presentatie is voorlopig vastgesteld op 30 minuten, met daarna 10 minuten voor vragen en dis-cussies. Houd er rekening mee dat het programma kan worden gewijzigd. De organisatoren behouden zich het recht voor om een deel van het programma te annuleren.

De organisatoren willen u graag oproepen om een presentatie in te dienen. De sluitingsdatum hiervoor is 1 april 2021. Geef een samenvatting, inclusief de geschatte lengte en het aantal dia's. Neem contact op met:
Anders Ditlev Clausager, in het Verenigd Koningkrijk,
of Thomas Ulrich, in Duitsland.
www.pan-european-automobile-history.com/