Te koop gevraagd

Een advertentie plaatsen? Of reageren op een advertentie? Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd.

Te koop gevraagd: Leyland en Verheul Tiger Bus Grill Badges

leyland tiger embleem
8 juni 2019: Ad Meulenberg vraagt te koop: Leyland en Verheul Tiger Bus Grill Badges. Alle modellen zijn welkom zoals Tiger, Leopard, Lynx en Comet. Aanbiedingen kunnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Ad.

Gezocht: werkplaatshandleiding Barkas B1000

Barkas 1966 11 26 binckhorst14 augustus 2018: Marc Brouwer heeft sinds kort een Barkas B1000 uit het jaar 1968. De staat is over het algemeen goed te noemen maar omdat de bus 35 jaar stil heeft gestaan (binnen dat dan wel) is er toch veel werk aan. Daarom is Marc nu op zoek naar, zo mogelijk Nederlandse werkplaatshandleidingen en informatie hierover. Online zijn wel de Duitse versies te vinden, maar hij is de Duitse taal niet machtig en dat hindert enorm bij het goed restaureren van de auto.
Ook andere info over de Barkas is van harte welkom. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Te koop gevraagd: grote gegoten aluminium NL-plaat

19 juli 2018: Hans Veenenbos zoekt een grote gegoten aluminium NL-plaat. Aanbiedingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gezocht: originele Glas-folders

8 mei 2018: Wil Elbers zoekt originele Glas-folders, speciaal Isar 700 en 1300/1700 GT, en verdere documentatie; ruilmateriaal van Glas en andere merken aanwezig. Ook instructieboekje/handleiding van de BMW R75WH, de Zündapp KS 750 en Belgische FN, Saroléa en Gillet Wehrmachtsgespannen.
Aanbiedingen aan Wil Elbers via e-mail: wilsrs54 AT hotmail.com

Te koop gevraagd: het tijdschrift Karos

5 februari 2018: André Spek zoekt de eerste drie nummer van het blad 'Karos' gepubliceerd in de jaren vijftig. Dit was een tijdschrift dat op onregelmatige basis werd uitgegeven voor relaties van Auto-Industrie Verheul te Waddinxveen. André hoeft de bladen niet zelf te bezitten, met goed leesbare scans is hij ook al gelukkig.

Gezocht: Vespa kalender 1961

vespa kalender 196130 december 2017: Iwan Marijt is sinds enige tijd besmet met het Vespa-virus en hij is in het bezit van een Vespa GL A uit 1961. Nu is hij op zoek naar een complete kalender van Vespa uit het jaar 1961 (de foto links is een voorbeeld). Wie kan hem helpen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Conam 2010-2019

All Rights Reserved.